Gastenboek

” Voor ik in contact kwam met Create your World zat ik al jaren in een slechte relatie met een man die mij geestelijk mishandelde. Ik was ongelukkig, maakte verkeerde keuzes en kwam dieper en dieper in een situatie die alleen maar slecht was voor alle betrokken partijen, waaronder mijn dochtertje van inmiddels 3 jaar oud.
In een situatie als waar ik in zat toendertijd is het erg moeilijk objectief naar de situatie te kijken en je gevoelens op een rijtje te krijgen omdat er zo veel emoties meespelen. Ik was uitgeput door de gehele situatie en door het verdriet en de pijn. Ik zat tegen een depressie aan.

Tijdens de gesprekken bij Create your World is ten eerste de bewustwording van de situatie gekomen. Ik werd mij bewust in wat voor destructieve neerwaartse spiraal ik zat en hoe mijn dochter er onder leed en er in de toekomst nog veel erger onder zou gaan lijden. Na deze bewustwording kreeg ik de energie om mijn leven terug te nemen en de kracht op te brengen voor mijzelf en vooral voor mijn dochter om uit deze situatie te stappen en te vechten voor een leven zonder ellende en zonder pijn.

Uit een relatie stappen is een grote stap om te nemen en de drempel is erg hoog. Na het nemen van deze stap onder begeleiding van Create your World leek de drempel hoger dan deze in werkelijkheid was. Vrijwel meteen kwam het besef dat ik dit veel eerder had moeten doen.

Op dit moment leven mijn dochtertje en ik samen en hebben we een heerlijk leven samen. Ik ben erg dankbaar dat Create your World mij heeft geholpen mijn pad te vinden en mijn leven op orde te krijgen”.

thumbnail_logo_createyourworld-1wit2

“Jarenlang liep ik rond met somberheidsklachten, onzekerheid en een gevoel van leegte. Deze zaken werden op een gegeven moment zo heftig, dat ik besloot om hulp te zoeken. Ik merkte dat ik vastgelopen was op vele vlakken in mijn leven en besefte dat er iets moest veranderen. Ik kwam bij Create Your World terecht, waar ik mijn verhaal in een veilige omgeving kwijt kon. Soms verloor ik het overzicht en kwamen er steeds meer zaken naar voren waarmee ik worstelde. Leyla was echter heel goed in het verduidelijken van mijn problematiek en kon het ook samenvatten naar bepaalde kernzaken, die de oorsprong waren van mijn vele worstelingen. Naast de ruimte om me te uiten, begon ik steeds beter de zaken helder te zien. Ook kreeg ik vele tools aangereikt, die tot positieve veranderingen hebben geleid in mijn leven. Ik kreeg steeds meer vertrouwen, en begon me veel beter te voelen. Natuurlijk blijft het leven uitdagend, maar het is me inmiddels duidelijk dat de oplossingen in mij liggen. Ik ben Leyla dan ook dankbaar dat ze mij veel meer in mijn kracht heeft laten komen”.

Voor het delen van jouw ervaring met Create Your World, kun je een
e-mail verzenden naar: info@leylapolat.nl

” Ik ben bij Create Your World terecht gekomen, omdat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat, ik was down en zat in een ongelukkige relatie die ik niet kon loslaten. Ik had bij het intakegesprek meteen al een goede klik met Leyla. Na een paar consulten begon ik me al snel weer veel beter te voelen, ik werd weer vrolijk zoals ik vroeger was, ik werd weer mezelf. Ik voelde me veel sterker, kreeg veel meer zelfvertrouwen en heb een punt gezet achter die relatie. Er veranderde veel in mijn leven in positieve zin. Ik was weer happy, ik ben verhuisd en ik ontmoette de liefde van mijn leven, met wie ik inmiddels gelukkig getrouwd ben. Toen ik startte met de coaching had ik nooit kunnen geloven dat ik me zo goed en gelukkig zou kunnen voelen ! “